Hoe zonnig is uw toekomst?

Klimaatverandering is een 'hot' item op dit moment. Ook u kunt een bijdrage leveren aan een beter en gezonder klimaat. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan het plaatsen van zonnepanelen? Op deze manier wekt u zelf energie op en bespaart u op uw energierekening. 

Van financiering tot plaatsing

Als u zonnepanelen koopt via Finzie, dan wordt alles voor u geregeld. Uw Finzie coach ontzorgt u volledig! Van de financiering tot de plaatsing. Zelfs de BTW teruggave wordt geregeld. U hoeft u nergens zorgen over te maken!

Is uw dak geschikt voor zonnepanelen?

We vallen maar meteen met de deur in huis: niet ieder dak is geschikt voor zonnepanelen. Hoeveel ruimte er ook is, uw dak moet wel genoeg zon krijgen om de panelen energie te laten opwekken. Hoe weet u of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? U leest het in deze blog.

Waar moet u op letten als u zonnepanelen koopt?

Zonnepanelen zijn een relatief makkelijke manier om zelf energie op te wekken. Zeker als uw dak een groot deel van de dag in de volle zon staat. Waar moet u op letten als u panelen gaat kopen? Zijn alle panelen even goed en leveren ze allemaal evenveel stroom op of zijn er verschillen? Finzie legt het u uit! Lees de blog.

De beste zonnepanelen voor een eerlijke prijs

Het aanbod zonnepanelen is groot! U ziet door al die panelen de zon haast niet meer. Geen nood, want bij Finzie hebben we al dat uitzoekwerk al voor u gedaan. Bij Finzie werken wij met panelen van Sunpower. Sunpower geeft 25 jaar garantie en de panelen hebben een verwachte levensduur van maar liefst 40 jaar! Dat is in de meeste gevallen veel meer dan de terugverdientijd, dus zo maakt u winst voor het milieu en uw portemonnee!

De Sunpower panelen kennen de hoogste opbrengst per paneel: 400Wp per uur. Gemiddeld is dit slechts 270 Wp. Daarbij hebben de zonnepanelen ook nog de hoogste opbrengstgarantie: wel 92%! En als laatste, maar zeker niet het onbelangrijkste: Sunpower geeft als enige 25 jaar garantie op het paneel zelf, de prestaties ervan én de service!

Meer weten?

Wil jij meer informatie over het verduurzamen van je woning? De financieel coaches van Finzie bespreken graag de mogelijkheden met u!

Vind een coach

Verder lezen

Meer nieuwsitems lezen? Klik op onderstaande button om terug te keren naar het nieuwsoverzicht.

Blijf op de hoogte

Schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste hypotheeknieuws én de actuele rentestanden.