zonnepanelen finzie

Hoe zonnig is uw toekomst?

Klimaatverandering is een 'hot' item op dit moment. Ook u kunt een bijdrage leveren aan een beter en gezonder klimaat. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan het plaatsen van zonnepanelen? Op deze manier wekt u zelf energie op en bespaart u op uw energierekening. Helaas is er eerst wel een flinke investering nodig voor u van dit voordeel kunt profiteren. Zonnepanelen zijn tenslotte erg kostbaar.

Maar wist u al dat geldverstrekkers het ook erg belangrijk vinden om woningen te verduurzamen? Geldverstrekkers lenen u hiervoor extra geld. Zo heeft u ook de financiële ruimte om uw huis duurzamer te maken. Hiervoor moet u meestal wel precies aangeven wat u gaat doen met dat extra geleende geld. Bovendien gelden er per geldverstrekker verschillende regels voor een extra hypotheek die u gaat gebruiken voor energiebesparende maatregelen. Laat u vooraf dus goed informeren door uw financieel coach.

Verder lezen

Meer nieuwsitems lezen? Klik op onderstaande button om terug te keren naar het nieuwsoverzicht.

Blijf op de hoogte

Schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste hypotheeknieuws én de actuele rentestanden.