Wanneer u een koopwoning heeft, bouwt u vermogen op. Is het mogelijk om een deel van dat vermogen in handen te krijgen, zonder te verhuizen? Zonder dat de maandlasten omhoog gaan? Een overwaarde hypotheek biedt mogelijk een uitkomst. Lees hierover meer in onderstaand artikel.  

Wist u dat u op uw hypotheeklasten kunt besparen door uw hypotheek over te sluiten? Met onze oversluit tool kunt u uw oversluitvoordeel berekenen in slechts een paar minuten!
Bel mij terug

Gesponsord bericht

Met een overwaarde hypotheek je pensioen aanvullen? Zo werkt het!
Als u rond de pensioenleeftijd bent heeft u vaak een groot deel van uw vermogen in de stenen van uw huis zitten. Als u niet wilt verhuizen komt dat geld niet zomaar vrij. Toch kunt u een deel van dat vermogen wel in handen krijgen. Dit kan met een overwaarde hypotheek (ook wel verzilver hypotheek genoemd). Uw maandlasten hoeven daarbij niet toe te nemen.

Bekijk het artikel

Hoeveel kunt u besparen met het oversluiten van uw hypotheek?
Bespaar op uw hypotheek door over te sluiten naar een andere hypotheekverstrekker. Het kan namelijk zijn dat u bij een andere hypotheek minder rente hoeft te betalen. Doe de oversluitcheck en uw hypotheek wordt volledig gecontroleerd op mogelijke besparingen. U kunt direct zien hoeveel u bespaart en welke hypotheekverstrekker het beste bij uw situatie past.

Bereken uw oversluitvoordeel
Hypotheekrente overzicht
   
Variabel    Centraal Beheer   
     Thuis Hypotheek  
    1,40%
5 jaar rentevast    Centraal Beheer
     Thuis Hypotheek 
    0,99%
10 jaar rentevast    Rabobank
     Groen Hypotheek  
    0,80%
20 jaar    ABN Amro
     Budget Hypotheek
    1,74%
30 jaar    NIBC Direct
     NIBC Direct
    2,14%
(10 september 2019, NHG, bron: Hypotheekbond)
Bekijk het volledige overzicht

Op onze website hebben wij zoals gebruikelijk de laagste hypotheekrentes voor u op een rij gezet.

Loopt uw rentevaste periode binnenkort af? Of loont het om uw hypotheek over te sluiten naar een andere hypotheekvorm of bij een andere geldverstrekker? Het kan u veel geld besparen! Wij beantwoorden graag uw vragen en geven graag uitleg over de mogelijkheden die u heeft.

Neem contact op met mij

Volg ons op social media!
Altijd op de hoogte blijven van het hypotheek updates en meer hypotheeknieuws? Volg Allesoverhypotheken.nl via de onderstaande social media kanalen.

Facebook
Instagram
YouTube

Met vriendelijke groet,

Hypotheek informatie Hypotheek informatie
Rekenhulp Rekenhulp
Actuele rentestanden Actuele rentestanden
Facebook
Instagram
YouTube
U ontvangt dit actuele overzicht van rente aanbieders omdat u deelnemer bent van Allesoverhypotheken.nl. Als u ook in de toekomst verzekerd wilt zijn dat u de laatste informatie over hypotheken ontvangt, voeg dan update@allesoverhypotheken.nl toe aan uw adresboek of contactenlijst. Wilt u reageren op een van de berichten in deze update, stuur dan een email naar update@allesoverhypotheken.nl.

Wilt u de update in het vervolg niet meer ontvangen? Jammer! Klik hier om uzelf uit te schrijven.