Hoe zonnig is uw toekomst?
Klimaatverandering is een 'hot' item op dit moment. Ook u kunt een bijdrage leveren aan een beter en gezonder klimaat. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan het plaatsen van zonnepanelen? Op deze manier wekt u zelf energie op en bespaart u op uw energierekening. Helaas is er eerst wel een flinke investering nodig voor u van dit voordeel kunt profiteren. Zonnepanelen zijn tenslotte erg kostbaar.

Maar wist u al dat geldverstrekkers het ook erg belangrijk vinden om woningen te verduurzamen? Geldverstrekkers lenen u hiervoor extra geld. Zo heeft u ook de financiĆ«le ruimte om uw huis duurzamer te maken. Hiervoor moet u meestal wel precies aangeven wat u gaat doen met dat extra geleende geld. Bovendien gelden er per geldverstrekker verschillende regels voor een extra hypotheek die u gaat gebruiken voor energiebesparende maatregelen. Laat u vooraf dus goed informeren door uw financieel coach.

Vind een financieel coach bij mij in de buurt

Gesponsord bericht

De beste zonnepanelen op uw dak
Gaat u een huis kopen en wilt u uw eigen energie opwekken? Of woont u al een tijdje in een prettige woning en wilt u zonnepanelen op uw dak? Dat kan! Samen met uw financieel coach regelt u zowel de financiering voor de beste zonnepanelen van dit moment, als de bestelling en de plaatsing! Uw coach regelt zelfs de BTW teruggave. Wilt u hierover meer informatie ontvangen? Laat het ons weten! Een financieel coach bij u in de buurt neemt dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. 

Meer informatie
Hypotheekrente overzicht
   
Variabel    Centraal Beheer   
     Thuis Hypotheek  
    1,47%
5 jaar rentevast    Triodos Bank N.V.  
     Klimaat Plus Hypotheek  
    1,10%
10 jaar rentevast    Rabobank
     Groen Hypotheek  
    1,05%
20 jaar    Triodos Bank N.V. 
     Klimaat Plus Hypotheek 
    2,10%
30 jaar    Allianz
     Allianz  
    2,45%
(3 mei 2019, NHG, bron: Hypotheekbond)
Bekijk het volledige overzicht

Op onze website hebben wij zoals gebruikelijk de laagste hypotheekrentes voor u op een rij gezet.

Loopt uw rentevaste periode binnenkort af? Of loont het om uw hypotheek over te sluiten naar een andere hypotheekvorm of bij een andere geldverstrekker? Het kan u veel geld besparen! Wij beantwoorden graag uw vragen en geven graag uitleg over de mogelijkheden die u heeft.

Neem contact met mij op

Met vriendelijke groet,

Hypotheek informatie
Rekenhulp
Actuele rentestanden
U ontvangt dit actuele overzicht van rente aanbieders omdat u deelnemer bent van Allesoverhypotheken.nl. Als u ook in de toekomst verzekerd wilt zijn dat u de laatste informatie over hypotheken ontvangt, voeg dan update@allesoverhypotheken.nl toe aan uw adresboek of contactenlijst. Wilt u reageren op een van de berichten in deze update, stuur dan een email naar update@allesoverhypotheken.nl.

Wilt u de update in het vervolg niet meer ontvangen? Jammer! Klik hier om uzelf uit te schrijven.