Hypotheek berekenen

Rekenhulp

Hoe hoog kan uw hypotheek maximaal zijn? Is oversluiten in uw geval voordelig? Wat moet u in een gesprek met een hypotheekadviseur of notaris eigenlijk vragen? Of u nu ver in het hypotheekproces bent of nog in de oriëntatiefase: een gerichte rekentool of checklist helpt u alle informatie over hypotheken in de praktijk te brengen, voor uw persoonlijke situatie. Wij hebben voor u een aantal van deze handige rekenhulpen ontwikkeld. Met onze rekenhulp kunt u uw hypotheek berekenen en ziet u direct de rentevaste bedragen.

De gegevens die worden gebruikt zijn zo uitgebreid mogelijk. In de tools worden bijvoorbeeld kosten meegenomen die berekeningsmodules van anderen vaak missen. Op deze manier rekent u zichzelf nooit rijker dan dat u in werkelijkheid bent. Daarnaast zijn de gegevens natuurlijk altijd actueel. Maak gebruik van de rekenhulp, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. U kunt ook andere berekeningen maken, zoals uw oversluitvoordeel, woningwaarde en van huren naar kopen.

Heeft u nog meer vragen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Navigeer via onderstaande knoppen naar het woordenboek, de veel gestelde vragen of neem contact met ons op.