Verzilver hypotheek

Een verzilver hypotheek wordt ook wel een opeethypotheek genoemd. Deze vorm hypotheek wordt vaak gebruikt door mensen die financiële zorgen hebben, of die wel een extra potje met geld kunnen gebruiken. De verzilver hypotheek wordt vooral door ouderen afgesloten. U kunt namelijk de overwaarde van uw huis verzilveren, en dat terwijl u nog in het huis woont.

www.allesoverhypotheken.nl/privacy-statement

Geld opnemen bij een verzilver hypotheek

U kunt bijvoorbeeld het geld verzilveren om te gebruiken voor uw pensioen, met uw woning als onderpand. Bij een verzilver hypotheek kunt u het bedrag opnemen dat u wilt opnemen. De rente die u voor dat bedrag moet betalen wordt bijgeschreven op uw lopende lening. De rente wordt betaald op het moment dat u geld opneemt.

Advies over verzilver hypotheek

U kunt terecht bij een adviseur voor een advies in het afsluiten van een verzilver hypotheek. Neem contact op voor meer informatie.

Terugbetaling verzilver hypotheek

De hypotheek betaalt u terug wanneer u uw woning verkoopt, of bij overlijden. U moet wel altijd uw bestaande hypotheek meenemen naar de nieuwe hypotheekverstrekker. Er zijn echter wel een beperkt aantal aanbieders waarbij u een verzilver hypotheek kunt afsluiten.

Zelf berekenen?

Heeft u nog vragen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Navigeer via onderstaande knoppen naar het woordenboek, de veel gestelde vragen of neem contact met ons op.