Geen werk en hypotheek

Indien u geen werk hebt is het vaak onmogelijk om een hypotheek te verkrijgen. U hebt dan immers geen inkomen uit loon of ander werk. Het kan voorkomen dat u de lasten van de hypothecaire lening niet kan betalen. Geldverstrekkers vinden het dan een te groot risico om erop te vertrouwen dat u snel weer werk krijgt. Lees hier meer over geen werk en een hypotheek.

www.allesoverhypotheken.nl/privacy-statement

Geen werk en toch een hypotheek

Hebt u weliswaar geen inkomen uit werk, maar wel inkomen uit vermogen of onroerend goed? In dat geval is een hypotheek soms wel mogelijk. Dit is uiteraard afhankelijk van de hoogte van uw vermogen. Verkrijgt u uw inkomen uit onroerend goed, dan wordt bij de beoordeling ook gekeken naar de continuïteit van de contracten. Als u werkloos bent en u wilt een hypotheek afsluiten, is dit erg moeilijk. Wij raden u aan om eerst advies aan te vragen en met een adviseur te kijken naar uw mogelijkheden.

Zelf berekenen?

Heeft u nog vragen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Navigeer via onderstaande knoppen naar het woordenboek, de veel gestelde vragen of neem contact met ons op.