Hypotheek dienstverband bepaalde tijd

Niet alle banen in loondienst kennen een vast en zeker inkomen. Bijvoorbeeld wanneer u werkt als uitzendkracht, flexwerker of in een dienstverband voor bepaalde tijd. U weet dan niet zeker hoe uw inkomen zich in de nabije toekomst zal ontwikkelen. De geldverstrekker heeft hier nog minder zicht op en durft daarom vaak het risico niet aan. Lees hier meer over een hypotheek bij een dienstverband voor een bepaalde tijd.

www.allesoverhypotheken.nl/privacy-statement

Toch een hypotheek bij een dienstverband bepaalde tijd

Een aantal geldverstrekkers is gespecialiseerd in het verstrekken van hypotheken aan mensen met een beperkende financiële situatie, zoals mensen met een onzeker inkomen. Zij kijken niet alleen naar uw dienstverband, maar ook naar uw inkomensverleden, huidige inkomen en verwachte inkomen in de toekomst. Wanneer zij erop vertrouwen dat u uw hypotheeklasten prima zult kunnen betalen, durven zij soms toch een hypotheek met u af te sluiten. U heeft dus kans dat u een hypotheek kunt afsluiten met een dienstverband voor bepaalde tijd.

Zelf berekenen?

Heeft u nog vragen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Navigeer via onderstaande knoppen naar het woordenboek, de veel gestelde vragen of neem contact met ons op.