Maximale hypotheek berekenen

Wilt u een huis kopen?

Bereken wat u maximaal kunt lenen door uw maximale hypotheek te berekenen!

U heeft nog geen idee wat u maximaal kunt lenen voor uw hypotheek en u bent hier benieuwd naar? Gebruik de onderstaande tool om uw maximale hypotheek te berekenen. Vergelijk alle aanbieders en rentepercentages voor de keuze in een maximale hypotheek. Deze tool vergelijkt niet alleen op de rente maar ook alle andere kosten worden meegerekend. Ook kunt u kijken welke rentevaste bedragen uw maximale hypotheek kan hebben. Nadat u uw maximale hypotheek berekend heeft, kunt u direct een afspraak maken met een hypotheekadviseur die u verder kunt helpen met het afsluiten van een maximale hypotheek. Vul uw gegevens in de rekentool en bekijk het resultaat van uw maximale hypotheek.

Verder rekenen

Wilt u nog meer berekeningen maken? Navigeer via onderstaande knoppen eenvoudig naar de andere beschikbare rekenhulpen die wij op onze website hebben, zoals oversluitvoordeel, woningwaarde en van huren naar kopen.

Oversluiten
Oversluitvoordeel

Tweede hypotheek
Woningwaarde berekenen

Aankoopbegroting
Van huren naar kopen

Heeft u nog vragen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Navigeer via onderstaande knoppen naar het woordenboek met daarin alle begrippen, de veel gestelde vragen of neem contact met ons op.