Hypotheekadviseur

Ondanks dat er tegenwoordig veel informatie op het internet te vinden is, doet u er verstandig aan om bij de keus van uw hypotheek een hypotheekadviseur om advies te vragen. Sommige geven u alleen advies, andere bemiddelen ook voor u bij de geldverstrekkers. De manier van belonen verschilt. Dit kan op basis van provisie, op uurtarief of op basis van een van tevoren overeengekomen vast bedrag. Overleg dit met uw hypotheekadviseur.

Op Allesoverhypotheken.nl kunt u zich volledig inlezen in alles dat met hypotheken te maken heeft. Hiermee bereidt u zich goed voor op het gesprek met uw hypotheekadviseur. Zo kunt u de juiste keuzes maken die het beste passen bij uw persoonlijke situatie.

www.allesoverhypotheken.nl/privacy-statement

Advies over uw hypotheek door een hypotheekadviseur

De hypotheekadviseur zal altijd eerst bekijken wat voor u de mogelijkheden zijn. Zo kijkt hij bijvoorbeeld naar uw financiële situatie. Daarnaast helpt hij u bij de keuze voor de bij u passende hypotheekvorm en renteconstructies. Wanneer u hierin uw keuze hebt gemaakt kan hij u verder adviseren over de verschillende aanbieders en de verschillende voorwaarden.

Zelf berekenen?

Heeft u nog vragen?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Navigeer via onderstaande knoppen naar het woordenboek, de veel gestelde vragen of neem contact met ons op.